V soboto 9.3.2019 smo se s pionirji in mladinci udeležili regijskega tekmovanja v Kvizu, ki je potekalo v Kuteževem. Ekipo sestavljajo trije tekmovalci. Samo tekmovanje je sestavljeno iz dveh delov. V prvem delu se tekmovalci pomerijo v teoretičnem znanju, v drugem pa spretnostno vezanje vozlov. Ekipe so se odlično odrezale, ekipa mladincev pa je osvojila odlično 3. mesto ! Čestitke tekmovalcem in mentorjem.

Preberi več

5. marca 2019 so bila podeljena priznanja društvom in posameznikom na področju Civilne Zaščite. Skupina prvih posredovalcev PGD Pivka je za svoje delovanje prejelo bronasti znak CZ.
Člani in članice skupine prvih posredovalcev Prostovoljnega gasilskega društva Pivka se odzovejo na vsak klic na pomoč. Skupina prvih posredovalcev PGD Pivka deluje od leta 2013. Skupino sestavljajo bolničarji društva ter člani in članice z opravljenim izpitom prvih posredovalcev. V petih letih je bila skupina aktivirana preko dvajset krat. S pomočjo AED so oživljali več oseb in pomagali reševalcev nujne medicinske pomoči pri oskrbi obolelih oseb. Skupina je s svojim posredovanja ob srčnem zastoju rešila več življenj in aktivno pripomogla v sistemu zaščite in reševanja.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2019.

Casino Bonus at bet365 uk