V soboto 10. septembra je v Iški vasi potekalo državno tekmovanje gasilske mladine v orientaciji. Iz našega društva iz našega društva se je tekmovanja udeležila ekipa pripravnikov. Osvojili so odlično 18. mesto. Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo.

Preberi več

V soboto 25. junija je v Sečovljah potekalo regijsko tekmovanje gasilske mladine v orientaciji. Iz našega društva iz našega društva sta se tekmovanja udeležili dve ekipi. Ekipa pionirjev je zasedla 10. mesto, ekipa pripravnikov pa izjemno 2. mesto. S tem so si pridobili nastop na državnem tekmovanju, ki bo septembra meseca. Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo.

Preberi več

V soboto 21. maja je na Velikem Ubeljskem potekalo tekmovanje gasilske mladine v orientaciji. Iz našega društva se je tekmovanja udeležilo 7 ekip. Najuspešnejši so bili pionirji, ki so osvojili 3. mesto in pa pripravniki, ki so osvojili 3. in 1. mesto. S tem so si pridobili nastop na regijskem tekmovanju, julija v Piranu. Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo.

Preberi več

V nedeljo 7. maja smo se skupaj z ostalimi društvi udeležili gasilske maše na Bujah ob godu godu sv. Florijana, zavetnika gasilcev.

Preberi več

Župan Robert Smrdelj, predsednik Prostovoljnega gasilskega društva Pivka in prokuristka podjetja Rosenbauer d.o.o. Brigita Velše so podpisali pogodbo o dobavi gasilskega vozila GVGP-2 za potrebe PGD Pivka.

Preberi več

Župan Občine Pivka Robert Smrdelj in predstavniki prostovoljnih gasilskih društev v občini Pivka ter Gasilske zveze Postojna so včeraj podpisali Pogodbo o financiranju javne gasilske službe za leto 2022. Župan je srečanje izkoristil tudi za to, da se je gasilcem zahvalil za hitro in učinkovito posredovanje v požaru med novoletnimi prazniki ter za pogovor o delu PGD o njihovi opremljenosti, izobraževanju in delu z mladimi, na kar seveda vplivajo epidemiološke razmere.

Preberi več

V petek, 14. januarja 2022, je v Krpanovem domu v Pivki potekala podelitev napredovanj gasilskih činov. Gre za imenovanja v čine po zaključku temeljnih izobraževanj v letu 2021 v organizaciji GZ Postojna. Lansko leto je tako temeljna usposabljanja opravljalo skoraj 90 gasilk in gasilcev iz celotne gasilske zveze.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk