OBVESTILO !

Obveščamo vas, da zaradi korona virusa do nadaljnjega odpovedujemo vse aktivnosti gasilske mladine. Prav tako bo gasilski dom do nadaljnjega ostal zaprt za javnost, razni najemi prostorov in ostale aktivnosti tako odpadejo.
Hvala za razumevanje.

Ob 9.03 je bil v okolici naselja Trnje, občina Pivka, opažen dim. Gasilci PGD Pivka smo pogasili, premetali in izdatno zalili goreče staro seno na divjem odlagališču v obsegu 10 kvadratnih metrov.

Preberi več

Ob 8.22 smo na Kolodvorski cesti v Pivki gasilci PGD Pivka nudili pomoč reševalcem NMP Postojna pri prenosu obolele osebe iz drugega nadstropja večstanovanjskega objekta v reševalno vozilo.

Preberi več

Ob 19.11 sta v naselju Petelinje, občina Pivka, trčili osebni vozili. V nesreči je bila ena oseba telesno poškodovana. Gasilci PGD Pivka in PGD Postojna smo zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulatorje ter pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe. Ekipa NMP Postojna je poškodovano osebo oskrbela in prepeljala na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana.

Preberi več

Ob 18.30 je bila na ulici Pod nasipom v Pivki, v stanovanjski hiši, skozi okno opažena negibna oseba. Gasilci PGD Pivka smo s tehničnim posegom odpri vrata stanovanja in do prihoda reševalcev NMP Postojna oživljali obolelo osebo.

Preberi več

Ob 16.19 so v Selcah, občina Pivka, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Pivka smo pogasili saje, očistili dimnik in pregledali okolico dimnika.

Preberi več

Ob 17.50 uri je močan veter odkril streho na avtobusnem postajališču v Pivki. Gasilci PGD Pivka smo zavarovali kraj dogodka in začasno pritrdili streho na mesto, ter preprečili nadaljnjo škodo.

Preberi več

Ob 16.24 so v Šmihelu, občina Pivka, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Pivka smo požar pogasili ter očistili in s termovizijsko kamero pregledali dimno tuljavo. Lastnikom smo odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Preberi več

Ob 16.12 so v večstanovanjski stavbi na Kosovelovi ulici v Pivki gorele saje v dimniku. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, opravili smo ogled, pogasili dimnik in pregledali okolico dimnika s termovizijsko kamero. Lastnikom smo odsvetovali nadaljnje kurjenje do pregleda dimnikarja.

Preberi več

Ob 12.02 smo na Postojnski cesti v Pivki, gasilci PGD Pivka nudili pomoč reševalcem NMP Postojna pri prenosu obolele osebe iz stanovanjskega objekta v reševalno vozilo.

Preberi več

Ob 8.48 smo gasilci PGD Pivka posredovali na Kolodvorski ulici v Pivki kjer so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja. V stanovanju se je nahajala onemogla oseba, ki so jo predali v nadaljnjo oskrbo ekipi NMP Postojna.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk