Ob 11.40 je med naseljema Trnje in Slovenska vas, občina Pivka goreli trava in podrast. Požar na površini 25 kvadratnih metrov smo pogasili gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 17.36 nas je ReCO Postojna aktiviral, da v več stanovanjskem objektu v Pivki uhaja plin. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki pa smo ugotovili, da ne gre za uhajanje plina, ampak se je moški zastrupil na delovnem mestu na drugi lokaciji. Gasilska intervencija ni bila potrebna. Ekipa NMP Postojna je moškega odpeljala na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana.

Preberi več

V nedeljo 3. februarja smo preko celotnega dne večkrat posredovali zaradi poplav meteorne vode. V Radohovi vasi smo postavili protipoplavne vreče pred objekti, katere je ogrožala vode. Iz nekaterih kleti pa smo vodo črpali.

Preberi več

Ob 15.30 uri smo na Kolodvorski cesti v Pivki gasilci PGD Pivka s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja zaradi okvarjene ključavnice.

Preberi več

Ob 5.16 so v vasi Trnju v občini Pivka zagorele saje v dimniku vikend hišice. Na lesenem objektu se je požar razširil na ostrešje in pritlični del objekta. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, Postojna in Zagorje, ki so požar pogasili. Nastala je večja materialna škoda. O dogodku je bil obveščen tudi OKC Koper.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2018.

Casino Bonus at bet365 uk