Ob 9.56 je bil v bližini Slovenske vasi, občina Pivka, ob izvajanju požarne staže opažen dim. Gasilca PGD Pivka sta pogasila požar na deponiji naravnih materialov na površini 50 kvadratnih metrov. Požarišče sta preventivno obilneje zalila z vodo.

Preberi več

Ob 14.53 je v Pivki občan padel v nezavest. Gasilci PGD Pivka smo do prihoda reševalcev obolelo osebo oživljali, vendar oživljanje ni bilo uspešno.

Preberi več

Ob 19.51 se je na območju naselja Ravne, občina Pivka, pod vodstvom policije pričelo iskanje pogrešane starejše osebe. Sodelovali smo gasilci PGD Pivka, Košana in domačini. Pogrešano osebo smo našli v bližini naselja in jo pospremili do doma.

Preberi več

Ob 8.31 je na Prečni ulici v Pivki zaradi močnega vetra prišlo do poškodbe obrobe na strehi vrtca. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki smo poškodovano strešno obrobo začasno popravili.
Ob 9.04 je na Kolodvorski cesti v Pivki zaradi močnega vetra padlo nekaj opečne kritine na cesto in parkirišče. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki smo kritino pospravili in zavarovali parkirišče.

Preberi več

Ob 11.40 je med naseljema Trnje in Slovenska vas, občina Pivka goreli trava in podrast. Požar na površini 25 kvadratnih metrov smo pogasili gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 17.36 nas je ReCO Postojna aktiviral, da v več stanovanjskem objektu v Pivki uhaja plin. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki pa smo ugotovili, da ne gre za uhajanje plina, ampak se je moški zastrupil na delovnem mestu na drugi lokaciji. Gasilska intervencija ni bila potrebna. Ekipa NMP Postojna je moškega odpeljala na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana.

Preberi več

V nedeljo 3. februarja smo preko celotnega dne večkrat posredovali zaradi poplav meteorne vode. V Radohovi vasi smo postavili protipoplavne vreče pred objekti, katere je ogrožala vode. Iz nekaterih kleti pa smo vodo črpali.

Preberi več

Ob 15.30 uri smo na Kolodvorski cesti v Pivki gasilci PGD Pivka s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja zaradi okvarjene ključavnice.

Preberi več

Ob 5.16 so v vasi Trnju v občini Pivka zagorele saje v dimniku vikend hišice. Na lesenem objektu se je požar razširil na ostrešje in pritlični del objekta. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, Postojna in Zagorje, ki so požar pogasili. Nastala je večja materialna škoda. O dogodku je bil obveščen tudi OKC Koper.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2019.

Casino Bonus at bet365 uk