Ob 17.50 uri je močan veter odkril streho na avtobusnem postajališču v Pivki. Gasilci PGD Pivka smo zavarovali kraj dogodka in začasno pritrdili streho na mesto, ter preprečili nadaljnjo škodo.

Preberi več

Ob 16.24 so v Šmihelu, občina Pivka, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Pivka smo požar pogasili ter očistili in s termovizijsko kamero pregledali dimno tuljavo. Lastnikom smo odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Preberi več

Ob 16.12 so v večstanovanjski stavbi na Kosovelovi ulici v Pivki gorele saje v dimniku. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, opravili smo ogled, pogasili dimnik in pregledali okolico dimnika s termovizijsko kamero. Lastnikom smo odsvetovali nadaljnje kurjenje do pregleda dimnikarja.

Preberi več

Ob 12.02 smo na Postojnski cesti v Pivki, gasilci PGD Pivka nudili pomoč reševalcem NMP Postojna pri prenosu obolele osebe iz stanovanjskega objekta v reševalno vozilo.

Preberi več

Ob 8.48 smo gasilci PGD Pivka posredovali na Kolodvorski ulici v Pivki kjer so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja. V stanovanju se je nahajala onemogla oseba, ki so jo predali v nadaljnjo oskrbo ekipi NMP Postojna.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk