Ob 20.38 je v bližini naselja Velika Pristava, občina Pivka, gorelo trava. Gasilci PGD Pivka smo pogasili in izdatno zalili približno 100 kvadratnih metrov goreče travnate površine.

Preberi več

Ob 20.00 je med naseljem Trnje in Slovensko vasjo, občina Pivka, zagorela trava in grmičevje. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki smo pogasili gorečo travo in grmičevje na površini približno sto kvadratnih metrov.

Preberi več

Ob 8.01 je pri naselju Kal, občina Pivka, gorel lesen drog električnega omrežja. Gasilci PGD Pivka smo požar na drogu pogasili.

Preberi več

Ob 5.49 se je na cesti Kal–Neverke, občina Pivka, osebno vozilo zaletelo v drevo. Posredovali smo gasilci PGD Postojna in PGD Pivka, ki smo zavarovali kraj dogodka, poškodovanemu vozniku nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Postojna, odklopili akumulator ter z vpojnim sredstvom posuli razlite tekočine. Poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v UKC Ljubljana.

Preberi več

Ob 18.11 so na Kolodvorski cesti, občina Pivka, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Pivka smo s termovizijsko kamero pregledali dimno tuljavo in jo očistili. Lastniku smo odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Preberi več

Ob 18.58 je v naselju Nadanje Selo, občina Pivka, občan zaznal vonj po plinu. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, pregledali stanovanjsko hišo, vendar niso odkrili posebnosti.

Preberi več

Ob 6.52 je v Snežniški ulici v Pivki gorel komunalni zabojnik za odpadke. Požar smo pogasili gasilci iz PGD Pivka. Zabojnik je uničen.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk