Mesec oktober je že tradicionalno posvečen varstvu pred požarom ter naravnimi in drugimi nesrečami. Namen tega je aktivno ozaveščati občane o preventivnih ukrepih s katerimi preprečujemo različne nesreče, v kolikor pa do njih pride, kako se pravilno odzvati na nastalo situacijo.

Preberi več

V soboto, 27. maja je v organizaciji Gasilske zveze Ilirska Bistrica potekalo regijsko tekmovanje Obalno Kraške regije, za memorial Matevža Haceta. Tekmovanja so se udeležili mladinci in skupno dosegli 6. mesto. Čestitke.

Preberi več

V nedeljo 7. maja smo se na Bujah udeležili gasilske svete maše v čast našemu zavetniku sv. Florjanu, ki goduje 4. maja. (Foto: Jože Pavzin)

Preberi več

V soboto 6. maja je v Slavinjah pri Hruševju potekalo občinsko tekmovanje GZ Postojna. Iz PGD Pivka so se tekmovanja udeležili pionirji, ki so na koncu zasedli 5. mesto in mladinci, ki so bili odlični 3. Mladinci so si tako zagotovili nastop na regijskem tekmovanju, ki bo 27. maja v Ilirski Bistrici.
Čestitke vsem nastopajočim.

Preberi več

V soboto 25. februarja se je še druga ekipa udeležila tečaja varne vožnje v centru varne vožnje AMZS na Vranskem. Obnovili so teoretično znanje, na poligonu pa izvajali različne vaje z vožnjo tovornega vozila.

Preberi več

V petek 24. februarja je v prostorih PGD Pivka potekal redni letni občni zbor mladine. Na občnem zboru smo pregledali dogodke in delo preteklega leta in si zadali cilje za leto, ki je pred nami. Na koncu je sledila še pogostitev.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk