Ob 14.24 je na cesti med Pivko in Postojno v občini Postojna osebno vozilo zapeljalo s ceste. Gasilci PGD Postojna in Pivka smo zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu, nudili pomoč reševalcem NMP Postojna in ekipi HNMP pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe, zavarovali kraj pristanka helikopterja ter pomagali dežurni ekipi CPK pri čiščenju vozil in cestišča. Poškodovano osebo je helikopter Slovenske vojske prepeljal v UKC Ljubljana.

Preberi več

Ob 17.01 so v Kleniku, občina Pivka, gorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Pivka smo pogasili goreče saje, očistili dimno tuljavo in s termo kamero pregledali okolico in dimno tuljavo. Obveščena je bila tudi dimnikarska služba.

Preberi več

Ob 19.50 je v naselju Nova Sušica, občina Pivka, zagorelo ostrešje gospodarskega poslopja. Gasilci PGD Košana, Pivka, Zagorje in Palčje smo pogasili goreče ostrešje in premetali seno.

Preberi več

Ob 9.46 smo na Tovarniški poti v Pivki gasilci PGD Pivka s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in nudili pomoč reševalcem NMP Postojna pri prenosu in oskrbi onemogle osebe.

Preberi več

Ob 10.44 so na Kosovelovi ulici v Pivki, gorele saje v dimniku večstanovanjskega objekta. Gasilci PGD Pivka smo pogasili goreče saje, ter prepovedali kurjenje do prihoda in strokovnega ogleda dimnikarske službe.

Preberi več

Ob 17.24 je v Ulici 27. aprila v Pivki v stanovanju srčni bolnik izgubil zavest in padel. Skupina AED pri PGD Pivka je nudila oboleli osebi prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Postojna. Uporaba defibrilatorja ni bila potrebna.

Preberi več

Ob 10.43 smo posredovali na Javorniški cesti v Pivki. Gasilci PGD Pivka smo rešili pasjega mladiča, ki se je ujel v ograjo.

Preberi več

Ob 3 uri nas je ReCO obvestil da na Kolodvorski cesti v Pivki pušča voda. Gasilci PGD Pivka smo zaprli dva ventila in preprečili nadalje iztekanje vode.

Preberi več

Ob 12.18 uri smo posredovali v Slovenski vasi v občini Pivka. Gasilci PGD Pivka smo nudili pomoč reševalcem NMP Postojna pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila.

Preberi več

Ob 15.00 so v Petelinjah, občina Pivka, opazili požar na transformatorski postaji. Gasilci PGD Pivka smo opravili strokovni ogled, ter varovali območje do prihoda dežurnega električarja. Nadaljnjo sanacijo bodo opravili delavci Elektra Primorska.

Preberi več

Ob 17.33 je v naselju Trnje, občina Pivka, gorelo devet cipres. Požar so pred prihodom gasilcev pričeli gasiti občani, gasilci PGD Pivka pa smo požar dokončno pogasili.

Preberi več

Ob 13.18 se je v nakupovalnem centru v Pivki dimilo iz električne omarice. Gasilci PGD Pivka smo pregledali električno omarico in prezračili prostore. Sanacijo bodo izvedli delavci Elektro Nova Gorica. Do požara ni prišlo.

Preberi več

Ob 13.35 je na cesti med Pivko in Ribnico, občina Pivka, osebno vozilo zapeljalo na brežino in se prevrnilo na bok. Gasilci PGD Pivka in Postojna smo zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP Postojna, ki so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana.

Preberi več

Ob 20.20 smo dobili poziv da gori cerkev na Sv Trojici, občina Pivka. Ob prihodu na kraj je bilo ugotovljeno da požara ni. Intervencija ni bila potrebna.

Preberi več

Ob 14.16 uri smo posredovali v vasi Trnje, občina Pivka, kjer smo na zahtevo policije odprli vrata stanovanjskega objekta.

Preberi več

Ob 10.32 sta na Kolodvorski cesti v Pivki trčila osebno vozilo in motorno kolo. Posredovali smo gasilci PGD Postojna in PGD Pivka, ki smo na kraju izvajali požarno in prometno varovanje, nudili pomoč ekipi NMP in policiji ter usmerjali promet. V nesreči je bila poškodovana sopotnica na motorju.

Preberi več

Ob 17.20 smo bili obveščeni o požaru ob ob železniški progi med Pivko in Košano. Gasilci PGD Pivka in PGD Košana smo pregledali lokacijo in nismo našli požara. Iz SŽ smo dobili informacijo, da je na tej lokaciji potovala parna lokomotiva. Intervencija ni bila potrebna.

Preberi več

Ob 12.06 nas je ReCO Postojna obvestil o požaru ob železniški progi med Pivko in Košano, v občini Pivka. Gasilci PGD Pivka smo na kraju dogodka ugotovili, da gre za nadzorovano kurjenje ob železniški progi.

Preberi več

Ob 12.56 je v občini Pivka zagorelo na pašniku. Gasilci PGD Pivka smo gorečo travnato površino pogasili ter dodatno zalili.

Preberi več

Ob 21:05 je gorelo v naravi med Petelinjami in Trnjem v občini Pivka. Posredovali so gasilci PGD Pivka, ki so po prihodu na kraj ugotovili, da gorijo bale sena. Gasilci so požar pogasili. Obveščen je bil tudi OKC Koper.

Preberi več

Ob 13.23 sta v Postojnski ulici v Pivki gasilca PGD Pivka nudila pomoč invalidni osebi zaradi okvare medicinskega pripomočka.

Preberi več

Ob 10.28 smo na Poti na Orlek v Pivki gasilci PGD Pivka in prvi posredovalci AED Pivka nudili pomoč sladkornemu bolniku do prihoda reševalcev NMP Postojna.

Preberi več

Ob 15.01 smo v naselju Trnje, občina Pivka, reševalna skupina AED Trnje in gasilci PGD Pivka skupaj z ekipo NMP Postojna oživljali neodzivno osebo. Kljub oživljanju je oseba umrla.

Preberi več

Ob 19.50 so v naselju Petelinje, občina Pivka, v stanovanjski hiši zagorele saje v dimniku. Gasilci PGD Pivka smo pogasili goreče saje, ter očistili dimno tuljavo in pregledali ostrešje objekta s termokamero.

Preberi več

Ob 15.50 nas je ReCO obvestil o požaru ob železniški progi med Pivko in Prestrankom. Zagorelo je na treh lokacijah pri Selcah. Požare smo pogasili gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 15.53 je pri naselju Klenik, občina Pivka, gorela suha trava. Gasilci PGD Pivka in Palčje smo pogasili travniški požar na površini okoli 0,5 hektarja. Vzrok požara je bilo kurjenje v naravnem okolju v času visoke požarne ogroženosti. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Preberi več

Ob 13.10 sta na vojaškem strelišču Bač, občina Ilirska Bistrica, goreli trava in podrast na površini okrog 100 hektarov. Požar je pogasilo okrog 140 gasilcev iz 21 gasilskih enot iz GZ Ilirska Bistrica, Postojna in Kraške gasilske zveze. Pomoč pri gašenju je nudila tudi posadka s helikopterjem Slovenske vojske. Pri gašenju se je poškodoval en gasilec, ki ga je ekipa NMP Ilirska Bistrica prepeljala na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Obveščene so bile ustrezne službe.

Preberi več

Ob 13.49 je v naselju Hrastje, občina, Pivka, gorela trava. Požar na površini okrog 120 kvadratnih metrov smo pogasili gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 18.54 sta v okolici Slovenske vasi v občini Pivka zagoreli trava in grmičevje. Požar na skupni površini okoli 50 kvadratnih metrov smo pogasili gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 14.35 je pri naselju Juršče v občini Pivka krajanu pri nepazljivem kurjenju travnika ogenj ušel izpod nadzora. Požar na površini okoli 400 kvadratnih metrov smo pogasili gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 18.32 sta gorela trava in grmičevje ob cesti pri naselju Slovenska vas, občina Pivka. Požar smo pogasili gasilci PGD Pivka. Gmotna škoda ni nastala.

Preberi več

Ob 14.07 je v naselju Petelinje, občina Pivka, občanu kurjenje ušlo izpod nadzora. Gasilci PGD Pivka smo požar na površini okrog dveh hektarjev pogasili.

Preberi več

V torek 27. februarja smo posredovali na dveh požarih v naravi. Najprej je ob 14. uri zagorelo na Čepnem, v občini Pivka. Travniški požar na površini na 2,5 ha smo pogasili gasilci PGD Pivka in PGD Košana.
Ob 15.34 je zagorela trava na Juriščah v občini Pivka. Gasilci PGD Zagorje, PGD Pivka in PGD Palčje smo pogasili približno 4,5 hektara goreče trave in grmičevja.

Preberi več

Ob 8.11 uri smo v naselju Šmihel v občini Pivki gasilci PGD Pivka nudili pomoč reševalcem NMP Postojna pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila.

Preberi več

Ob 12.42 je nad naseljem Juršče, občina Pivka, gorel pašnik. Požar na površini sedem hektarjev smo pogasili gasilci PGD Pivka in PGD Palčje.

Preberi več

Ob 17.04 smo v naselju Trnje v občini Pivki gasilci PGD Pivka nudili pomoč reševalcem NMP Postojna pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila.

Preberi več

Ob 20.28 je v naselju Palčje, občina Pivka, zagorel stanovanjski objekt. Gasilci PGD Pivka, PGD Palčje in PGD Zagorje smo požar pogasili, prezračili prostor in pregledali ostale prostore. Gasilci PGD Palčje so ostali na požarni straži.

Preberi več

Ob 9.59 smo v naselju Petelinje, občina Pivka, gasilci PGD Pivka nudili pomoč reševalcem NMP Postojna pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila.

Preberi več

Ob 20.24 je na Kalu pri Pivki, občini Pivka, gorelo v naravi. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ko so manjši požar pogasili. Škode ni bilo. Gorel je kup vej, žaganja in listja.

Preberi več

Ob 8.18 je v naselju Klenik, občina Pivka, oseba doživela srčni zastoj. Gasilci PGD Pivka, ekipa NMP Postojna in občani smo ob pomoči defibrilatorja osebo oživljali. Oživljanje je bilo žal neuspešno.

Preberi več

Ob 13.57 so v Trnjah, občina Pivka, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Pivka smo počakali, da so saje zgorele, očistili dimnik in s termo kamero pregledali prostore.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk