Ob 7.37 se je na Snežniški cesti v Pivki v podjetju pri delavnem procesu poškodoval delavec. Gasilci PGD Pivka smo nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi in prenosu poškodovanca v reševalno vozilo.

Preberi več

Ob 8.52 smo na Kolodvorski cesti v Pivki gasilci PGD Pivka nudili prvo pomoč onemogli osebi do prihoda reševalcev NMP in jo nato prenesli v reševalno vozilo.

Preberi več

Ob 17:55 je v Neverkah, občina Pivka, občan opazil požar v bližini zbirnega centra. Gasilci PGD Košana in Pivka smo na lokaciji ugotovili, da gre za kurjenje na divjem odlagališču. Pogasili in izdatno zalili so približno 9 kvadratnih metrov zelenega odreza in ostalih odpadkov.

Preberi več

Ob 10.47 je v naselju Kal, občina Pivka, v tamkajšnjem podjetju zaradi okvare razneslo ventil parne instalacije. Gasilci PGD Pivka in Postojna smo zavarovali kraj dogodka in pregledali prostore. Sanacijo in odpravo okvare je prevzela tehnična služba podjetja. Poškodovanih ni bilo. Gasilci PGD Košana so bili preklicani.

Preberi več

Ob 17 uri smo gasilci pri cerkvi v Pivki s tehničnim posegom odprli vrata osebnega vozila in s tem lastniku omogočili srečen povratek domov.

Preberi več

Ob 14.49 je bilo med Pivko in Kalom, občina Pivka, zaradi razsutega tovora, umazano cestišče. Gasilci PGD Pivka in delavci Cestnega podjetja Koper smo cestišče v dolžini okrog 400 metrov očistili in oprali.

Preberi več

Danes smo ob 11.57 smo prejeli poziv da se pred večstanovanjskim objektom v Pivki nahaja kača. Gasilci PGD Pivka smo kačo ujeli in jo izpustili v naravo na odmaknjenem mestu.

Preberi več

Ob 17.52 smo prejeli poziv da naj bi se v več stanovanjskem objektu na kolodvorski ulici v Pivki nahajala pogrešana oseba. Gasilci PGD Pivka smo vstopili skozi balkonska vrata stanovanja v katerem naj bi se nahajala neodzivna oseba. Stanovanje je bilo prazno.

Preberi več

Ob 21.14 sta na cesti Pivka - Parje, občina Pivka, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Pivka in Postojna smo zavarovali in razsvetlili kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nevtralizirali razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem NMP Postojna, policiji in dežurni službi CPK Postojna. Poškodovano osebo so reševalci prepeljali v SB Izola.

Preberi več

Ob 12.18 smo gasilci PGD Pivka, v naselju Klenik, občina Pivka, pomagali ekipi NMP Postojna pri prenosu obolele osebe iz stanovanjskega objekta do reševalnega vozila.

Preberi več

V četrtek 17. avgusta smo Pivški gasilci skupaj z ostalimi kolegi iz Obalno Kraške regije pomagali pri odpravljanju posledic poplav ki so prizadele Slovenijo, posredovali smo v Lučah. Gasilci smo pomagali pri črpanju vode iz poplavljenih objektov, čiščenju objektov in pranju javnih površin.

Preberi več

V četrtek 10. avgusta smo Pivški gasilci skupaj z ostalimi kolegi iz Obalno Kraške regije pomagali pri odpravljanju posledic poplav ki so prizadele Slovenijo, posredovali smo v Črni na Koroškem. Gasilci smo pomagali pri črpanju vode iz poplavljenih objektov, čiščenju objektov in pranju javnih površin.

Preberi več

V ponedeljek 7. avgusta smo Pivški gasilci skupaj z ostalimi kolegi iz Obalno Kraške regije pomagali pri odpravljanju posledic poplav ki so prizadele Slovenijo. Gasilci smo pomagali pri črpanju vode iz poplavljenih objektov.

Preberi več

V petek 4. avgusta in soboto 5. avgusta smo Pivški gasilci skupaj z ostalimi kolegi iz Obalno Kraške regije pomagali pri odpravljanju posledic poplav ki so prizadele Slovenijo. Gasilci smo pomagali pri črpanju vode iz poplavljenih objektov, pomagali pri iznosu poškodovanih stvari in predmetov iz hiš, pomagali pri čiščenju in po potrebi tudi pomagali pri zagotavljanju oskrbe z vodo na območjih, kjer je bilo potrebno.

Preberi več

Ob 22.02 se je na cesti Ribnica - Dolnje Vreme, občina Pivka, voznik pri prehitevanju drugega osebnega vozila prevrnil na streho. Posredovali so gasilci PGD Postojna in Pivka, ki so kraj dogodka požarno in prometno zavarovali, odklopili akumulator ter nudili pomoč reševalcem NMP Postojna pri prenosu poškodovane osebe v reševalno vozilo. Poškodovanega voznika so reševalci odpeljali na zdravljenje v SB Izola.

Preberi več

Ob 5.51 smo prejeli poziv, da so na cesti Petelinje - Slovenska vas, v občini Pivka na cesto padla drevesa. Gasilci PGD Pivka smo podrto drevje odstranili. Ob 7.34 je na Snežniški cesti v Pivki, neurje delno poškodovalo streho večstanovanjskega objekta. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, umaknili smo strešnike, kateri so ogrožali mimoidoče, za dokončno sanacijo bo poskrbel upravnik objekta.

Preberi več

Ob 7.30 sta na cesti Pivka–Ribnica v križišču za Kal v občini Pivka trčili kombinirano vozilo in osebno v vozilo. Gasilci PGD Pivka in Postojna smo zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje in usmerjali promet pred prihodom policistov ter nudili pomoč reševalcem NMP Postojna, ki so v nesreči tri poškodovane osebe oskrbeli na kraju in eno osebo v nadaljnjo oskrbo prepeljali v UKC Ljubljana.

Preberi več

Ob 12.23 je na cesti Ribnica–Ilirska Bistrica, občina Pivka, na avtodom padlo drevo. Gasilci PGD Postojna in PGD Pivka smo kraj dogodka zavarovali, odklopili akumulator ter pomagali odstraniti podrto drevo. Poškodovanih ni bilo.

Preberi več

Ob 15.34 je na cesti med Kalom in Neverkami v občini Pivka osebno vozilo zapeljalo z vozišča na bankino in se prevrnilo na streho. Gasilci PGD Postojna in Pivka smo zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, postavili vozilo na kolesa ter nevtralizirali iztekle motorne tekočine. Lažje poškodovano osebo so reševalci NMP Postojna prepeljali v SB Izola.

Preberi več

Ob 16.32 je bila v naselju Selce, občina Pivka, neodzivna oseba. Gasilci PGD Pivka in Prvi posredovalci AED Pivka smo osebo oživljali z uporabo defibratorja do prihoda reševalcev in jim pomagali pri nadaljnjem oživljanju. Oseba je žal preminula.

Preberi več

Ob 17:45 smo bili obveščeni, da je na cesti Postojna-Pivka umazano vozišče. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, da smo oprali cestišče. O dogodku je bil obveščen tudi OKC Koper.

Preberi več

Ob 3.08 je v Slovenski vasi, občina Pivka, ponovno zagorelo na včerajšnjem požarišču kozolca. Gasilci PGD Pivka smo pogasili požar drv in desk, ter na požarišču pogasili žarišča in jih zalili z vodo, ter vse premetali s pomočjo gradbene mehanizacije.

Preberi več

Ob 15.49 so v Slovenski vasi v občini Pivka pod kozolcem gorela drva. Gasilci PGD Pivka smo požar pogasili in s pomočjo delovnega stroja izpraznili kozolec.

Preberi več

Ob 12.30 smo bili gasilci PGD Pivka napoteni na Kolodvorsko cesto v Pivki, na odpiranje vrat stanovanja, ker naj bi se v stanovanju nahajala neodzivna oseba. Po pozivu gasilcev se je oseba odzvala in odprla vrata stanovanja.

Preberi več

Ob 13.26 je na Prečni ulici v Pivki meteorna voda zalivala kletne prostore Osnovne šole Pivka. Gasilci PGD Pivka smo prečrpali približno 60 kubičnih metrov vode.

Preberi več

Ob 19.59 se je na Kolodvorski cesti v Pivki, v zaklenjenem stanovanju na štedilniku smodila pozabljena hrana. Gasilci PGD Pivka smo v prisotnosti policije vstopili v stanovanje, odstranili pozabljeno hrano in prezračili stanovanje.

Preberi več

Ob 11.39 je v poslovni coni Javor v Pivki zaradi gradbenih del v podjetju zagorelo večje število kritine na paletah. Gasilci PGD Pivka smo požar pogasili, požarišče dodatno zalili z vodo in kritino s pomočjo delovnih strojev prestavili iz skladišča.

Preberi več

Ob 22.10 je na cesti med naseljema Drskovče–Zagorje, občina Pivka, osebno vozilo zapeljalo s cestišča in obstalo na boku. Gasilci PGD Pivka in Postojna smo zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, vozilo stabilizirali, postavili na kolesa, odklopili akumulator ter ga do prihoda vlečne službe odmaknili na bližnji travnik.

Preberi več

Ob 12.43 je v naselju Juršče v občini Pivka, zaradi zamašene dimniške cevi, zadimilo celoten stanovanjski objekt. Do požara ni prišlo, gasilci PGD Pivka in Palčje smo prezračili objekt.

Preberi več

Ob 13.04 si je v gozdu na območju Mrzle jame, v bližini naselja Juršče, občina Pivka, pri hoji v naravnem okolju občanka poškodovala nogo. Gasilci PGD Palčje in Pivka smo poškodovanko oskrbeli, prepeljali iz gozda in predali v nadaljnjo oskrbo reševalcem NMP Postojna.

Preberi več

Ob 18.17 smo v vasi Kal, občina Pivka, gasilci PGD Pivka na zaprosilo NMP Postojna pomagali pri prenosu ponesrečenca v reševalno vozilo. Na lokaciji je bila prisotna tudi policija.

Preberi več

V sredno 7. februarja smo gasilci iz Obalno-kraške regije, tudi iz PGD Pivka pomagali pri gašenju obsežnega požara nad Rakitovcem v Občini Koper. Požar je zajel preko 50ha površine.

Preberi več

Ob 21.18 so v naselju Mala Pristava, občina Pivka, gorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Pivka smo pogasili goreče saje.

Preberi več

Ob 13.53 je v naselju Zagorje, občina Pivka, gorel lesen strop ob dimniku objekta. Gasilci PGD Zagorje in PGD Pivka smo zavarovali kraj, odprli lesen strop, požar pogasili in opravili pregled s termovizijsko kamero.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk