Ob 8.49 sta na cesti med Pivko in Ribnico v očini Pivka, trčili osebno vozilo in motorist. Posredovali smo gasilci PGD Postojna in PGD Pivka, kateri smo zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč ekipi reševalcev NMP Postojna pri oskrbi in prenosu ponesrečenega motorista do reševalnega vozila, odklopili akumulatorje na vozilih, sanirali razlite tekočine po cestišču, zavarovali kraj pristanka helikopterja HeNMP, ter nudili ekipi HeNMP in NMP Postojna pri prenosu poškodovanca do helikopterja. Med intervencijo je omedlel en izmed očividcev, kateremu so nudili pomoč gasilci, nadaljnja oskrba ni bila potrebna.

Preberi več

Ob 12:10 je v Dolnji Košani občini Pivka, zagorel hladilnik v stanovanjskem objektu. Gasili PGD Košana in Pivka smo pogasili manjši požar in prezračili prostore.

Preberi več

Ob 5:00 je Pod Primožem v Pivki gospa padla in si poškodovala nogo. Ker ni mogla odkleniti vrat smo posredovali gasilci PGD Pivka, ki smo s tehničnim posegom odprli vrata hiše in poškodovano osebo prenesli do reševalnega vozila.

Preberi več

Ob 10:47 je na Kalu, občina Pivka, občan v stanovanjskem objektu zaznal vonj po topeči se plastiki. Gasilci PGD Pivka smo pregledali objekt s termovizijsko kamero, ampak vzroka vonja nismo našli. Lastnik je sam obvestil elektroinstalaterja, ki bo pregledal napeljavo. Gasilci smo objekt prezračili.

Preberi več

Ob 14:41 smo bili obveščeni, da gori ob železniški progi med Pivko in Košano v občini Pivka. Posredovali smo gasilci PGD Košana in PGD Pivka, ki smo po iskanju požarišča pogasili požar na površini 0,003ha Pogorela je trava in grmičevje ob progi. O dogodku je bil obveščen Dispečer SŽ in OKC Koper. Škode ni bilo.

Preberi več

Ob 17.24 je bil med Pivko in Trnjem, občina Pivka, opažen požar v naravi. Gasilci PGD Pivka smo ob prihodu ugotovili, da gre za nadzorovano kurjenje. Naše posredovanje ni bilo potrebno.

Preberi več

Ob 17:52 je zagorel osebni avtomobil na cesti med Postojno in Pivko pri Selcah. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki smo goreče vozilo pogasili ter izvajali požarno in prometno varovanje. O dogodku je bil obveščen OKC Koper ter dežurna služba CP Koper. Vozilo je bilo v požaru uničeno.

Preberi več

Ob 7.31 je bila na Kolodvorski cesti v Pivki, v večstanovanjskem objektu poškodovana oseba. Gasilci PGD Pivka smo poškodovancu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev in jim pomagali pri prenosu do reševalnega vozila. Ekipa NMP Postojna je poškodovanca oskrbela in prepeljala na nadaljnje zdravljenje.

Preberi več

Ob 19:09 so nas obvestili, da je mlajši otrok zaprl mamo na balkon stanovanja v večstanovanjskem bloku na Tovarniški poti v Pivki. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki smo s tehničnim posegom odprli vrata ter rešili mamo z balkona.

Preberi več

Ob 20.39 je bil na Snežniški cesti v Pivki, na podstrešju industrijskega objekta, opažen manjši ogenj. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki smo na kraju ugotovili, da so delavci pozabili ugasniti gorilnik na plinski jeklenki. Gorilnik smo ugasnili.

Preberi več

Ob 14.53 je v naselju Bač, občina Ilirska Bistrica, zagorelo v lesnopredelovalnem objektu. Požar smo pogasili gasilci PGD Knežak, Koritnice, Ilirska Bistrica, Podgora-Podgraje, Podgrad, Jelšane, Postojna in Pivka.

Preberi več

Ob 9:22 smo bili na zahtevo policije aktivirani gasilci PGD Pivka za odpiranje vrat. Ob prihodu na lokacijo, je oseba sama odprla vrata.

Preberi več

Ob 14.12 so na Kolodvorski cesti v Pivki, občanki padli avtomobilski ključi v meteorni jašek. Ključe so pred prihodom gasilcev PGD Pivka iz jaška potegnili občani.

Preberi več

Ob 17.49 smo na Prečni ulici v Pivki gasilci PGD Pivka do prihoda reševalcev NMP Postojna nudili prvo pomoč nenadno oboleli osebi in jo nato prenesli v reševalno vozilo. Reševalci pa so jo odpeljali na nadaljnje zdravljenje.

Preberi več

Ob 18.05 so se na Javorniški cesti v Pivki vnele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Pivka smo dimniški požar pogasili in očistili dimno tuljavo, ter lastniku svetovali pregled dimnika s strani dimnikarske službe.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk