Ob 13.41 se je na Kolodvorski cesti v Pivki prevrnilo tovorno vozilo, ki je prevažalo klavniške odpadke. Iz vozila je izteklo približno deset litrov goriva ter okoli dva tisoč litrov krvi iz odpadkov. Gasilci PGD Postojna in PGD Pivka smo zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu ter posuli cestišče z vpojnim sredstvom. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Preberi več

Ob 22.08 so v naselju Šmihel gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Pivka smo požar pogasili ter očistili in pregledali dimnik.

Preberi več

Ob 18.19 so na Tovarniški poti v Pivki v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Pivka smo goreče saje pogasili, dimnik očistili ter ga pregledali s toplotno kamero.

Preberi več

Ob 18.17 so v naselju Narin, občina Pivka, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Pivka smo požar pogasili in očistili dimnik. Materialna škoda ni nastala.

Preberi več

Ob 17.20 sta pri naselju Hrastje v občini Pivka trčili osebni vozili. Gasilci PGD Pivka smo izvajali požarno varovanje, odklopili akumulatorja in pomagali ekipi NMP pri oskrbi ponesrečencev. Štiri poškodovane osebe so reševalci prepeljali na nadaljnje zdravljenje.

Preberi več

Nekaj pred 17 uro, smo gasilci PGD Pivka posredovali v vasi Klenik, kjer smo odstranili sršenje gnezdo.

Preberi več

Ob 14 uri smo gasilci PGD Pivka posredovali pri naselju Ribnica, v občini Pivka, kjer je osebi v gozdu postalo slabo. Gasilci smo pomagali NMP pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila.

Preberi več

V večernih urah smo gasilci posredovali pri požaru nad Pivko. Gorel je kup vej na površini 25 kvadratnih metrov. Gasilci PGD Pivka smo požar pogasili.

Preberi več

Ob 16.12 je na Kolodvorski cesti v Pivki iz poškodovane napeljave centralnega ogrevanja voda iztekala v stanovanje. Gasilci PGD Pivka smo zaprli ventil centralnega ogrevanja.

Preberi več

Ob 4.40 je v industrijski coni Neverke v občini Pivka zagorelo na odlagališču starega železa. Posredujemo gasilci PGD Pivka, Košana, Zagorje, Postojna, Ilirska Bistrica in Razdrto, Senožeče in ZGRS Sežana. Gre za zahtevno intervencijo, saj gorijo predvsem plastični deli in gume, ki so stisnjeni med starim železjem. Gasilcem pomagajo tudi delavci odpada, ki s stroji obračajo železo, tako da lahko gasilci gasijo tudi ogenj pod železom, prav tako pa odvažajo železo, ki ne gori.

Preberi več

Ob 12.30 je v Pivki, na Postojnski cesti prišlo do prometne nesreče. Gasilci PGD Postojna in Pivka smo požarno in prometno zavarovali mesto nesreče, ter pomagali ekipi NMP iz Postojne pri oskrbi poškodovane osebe.

Preberi več

Ob 19.53 je v Petelinjskem jezeru, občina Pivka, gorela bala sena. Gasilci PGD Pivka smo požar pogasili.

Preberi več

Ob 15.00 je zagorela suha trava pri naselju Trnje, občina Pivka. Požar na površini okoli 600 kvadratnih metrov smo pogasili gasilci PGD Pivka. V požaru je zgorelo tudi 13 okroglih bal sena.

Preberi več

Ob 20.11 je v naselju Kal, občina Pivka, zaradi okvare izolatorja zagorel drog električne napeljave. Gasilci PGD Pivka smo ob prisotnosti delavca Elektro Primorske pogasili goreči drog in preventivno zalili okolico droga.

Preberi več

Ob 19.20 nas je ReCO obvestil o požaru stanovanjske hiše v Nadanjem selu. Gasilci PGD Pivka smo na kraju pogasili požar hidroizolacije in nekaj palet na plošči novogradnje.

Preberi več

Ob 0.48 je v Pivki gorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Pivka smo požar pogasili in počistili razlite motorne tekočine.

Preberi več

Ob 12.20 je požarna straža opazila dim ob železniški progi med Pivko in Košano v občini Pivka. Na težko dostopnem terenu smo gasilci PGD Košana in Pivka pogasili okoli 150 kvadratnih metrov grmovja, podrasti in nekaj borovih dreves. Na požarišču je ostala požarna straža. Dodatno so tudi zalili včerajšnje pogorišče.

Preberi več

Nekaj pred 12 uro nas je ReCO obvestil o gozdnem požaru ob železniški progi med Košano in Pivko. Gasilci PGD Pivka, Košana, Zagorje, Postojna Senožeče, Slavina, Studenec, Studeno Veliko Ubeljsko in Hruševje smo požar, ki je zajel 5 hektarje gozdne površine na težko dostopnem terenu pogasili. Na požarišču je ostala požarna straža.

Preberi več

Ob 14.03 je gorelo na dveh lokacijah ob železniški progi med Prestrankom in Pivko v občini Pivka. Gasilci PGD Pivka, Košana in Slavina smo požara pogasili. Pogorelo je okoli 3 hektare trave in podrasti.

Preberi več

Ob 7.18 je občanka na Tovarniški poti v Pivki doživela srčni zastoj. Na kraj je bila posla ekipa z defibrilatorjem, ki pa ni bil potreben. Gasilci PGD Pivka smo pomagali ekipi NMP Postojna pri prenosu obolele osebe.

Preberi več

Ob 12.40 smo gasilci PGD Pivka so zavarovali kraj pristanka helikopterja in pomagali reševalcem NMP Postojna pri prenosu poškodovane osebe.

Preberi več

Ob 12.35 sta na cesti Dolnje Ležeče–Gornja Košana, občina Pivka, trčili osebni vozili. V nesreči so bile poškodovane štiri osebe, ki so jih reševali NMP Postojna in Sežana prepeljali na zdravljenje v bolnišnico Izola. Gasilci PGD Postojna in PGD Pivka smo prometno in požarno zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili tri ukleščene osebe iz vozila, cestišče posuli z vpojnim sredstvom, na vozilih odklopili akumulatorja, pomagali vlečni službi in reševalcem pomagali pri oskrbi poškodovanih oseb.

Preberi več

Ob 16.41 smo gasilci PGD Pivka odprli vrata stanovanja v naselju Nadanje selo v občini Pivka, v katerem je bila obolela oseba ter pomagali ekipi NMP.

Preberi več

Ob 14.14 so v Petelinjah v občini Pivka gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Pivka smo na kraju pogasili gorečo vsebino dimnika, ga očistili in pregledali s toplotno kamero.

Preberi več

Ob 18.33 se je voznica osebnega avtomobila izgubila in obtičal v blatu na polju pri vasi Petelinje v občini Pivka. Gasilci PGD Pivka smo voznico povlekli iz blata in ji pomagali do glavne ceste.

Preberi več

Ob 17.02 je na snežniški Cesti v Pivki oseba doživela srčni zastoj. Gasilci PGD Pivka smo v sodelovanju občanov oživljali osebo z uporabo defibrilatorja do prihoda ekipe NMP iz Postojne. Obolela oseba je bila z ekipo Helikopterske nujne medicinske pomoči in s policijskim helikopterjem prepeljana v ljubljanski klinični center. Gasilci PGD Postojna so zavarovali mesto pristanka in pomagali pri prenosu do helikopterja.

Preberi več

Ob 8.51 je v bližini naselja Gornja Košana v občini Pivka gorelo osebno vozilo. Požar, v katerem je osebno vozilo zgorelo v celoti, smo pogasili gasilci PGD Pivka in Košana.

Preberi več

Ob 7.33 je v Šmihelu, občina Pivka, zalilo klet stanovanjske hiše. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki smo iz kleti izčrpali štiri kubične metre vode.

Preberi več

Ob 18.07 so v Zagorju, občina Pivka zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Zagorje in PGD Pivka smo počakali do izgoretja saj, očistili dimnik ter ga preventivno pregledali s termo kamero.

Preberi več

Ob 15.00 je nad vasjo Nadanje selo v občini Pivka gorela trava in grmičevje. Požar na površini 0,25 ha smo pogasili gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 11.01 so v Pivki zagorele saje v dimniku več stanovanjske hiše. Gasilci PGD Pivka smo pogasili saje v dimniku in ga očistili.

Preberi več

Ob 10.40 smo gasilci PGD Pivka priskočili na pomoč ekipi NMP Postojna pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila.

Preberi več

Ob 15.53 se je Italijanski voznik terenskega avtomobila izgubil in obtičal v snegu v Javornikih v občini Pivka. Gasilci PGD Pivka in Palčje so po dolgotrajnem iskanju našli izgubljenega voznika vozila in sopotnico na gozdni poti iz Pivke proti Cerknici.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk