Ob 23.55 je bil na Postojnski cesti v Pivki v stanovanju starejše večstanovanjske zgradbe zaznan vonj po dimu. Gasilci PGD Pivka smo prezračili stanovanje, območje dimnika in dimnik pregledali s termovizijsko kamero. Gasilci so stanovalcem odsvetovali kurjenje do pregleda dimnika dimnikarske službe.

Preberi več

Ob 9.32 smo gasilci PGD Pivka nudili pomoč reševalcem NMP Postojna pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe iz stanovanjske hiše do reševalnega vozila na Ulici 27. aprila v Pivki.

Preberi več

Ob 18.46 je pri naselju Ribnica, občina Pivka, osebno vozilo trčilo v odbojno ograjo in zapeljalo z vozišča. Gasilci PGD Pivka in PGD Postojna smo zavarovali in osvetljevali kraj nesreče, odklopili akumulator in poškodovani osebi nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Postojna, ki so osebo dokončno oskrbeli na kraju in prepeljali v ZD Postojna.

Preberi več

Ob 13.30 smo na Postojnski cesti v Pivki, gasilci PGD Pivka s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, zaradi izgubljenih ključev.

Preberi več

Ob 15.52 smo na Kolodvorski cesti v Pivki, gasilci PGD Pivka s tehničnim posegom odklenili vrata stanovanja, zaradi tujka v ključavnici.

Preberi več

Ob 21.18 so se na Kolodvorski cesti v Pivki vnele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Pivka smo goreče saje pogasili, dimnik deloma očistili in okolico dimnika pregledali s termovizijsko kamero. Preventivno smo pregledali celoten objekt in lastniku odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Preberi več

Ob 8.56 smo bili gasilci PGD Pivka aktivirani za posredovanje z AED v ulici Pot na Kal v Pivki. Na kraju smo nudili pomoč oboleli osebi do prihoda reševalcev NMP, ekipi reševalcev pa pomoč pri oskrbi obolele osebe.

Preberi več

Ob 18.57 so na Snežniški cesti v Pivki gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Pivka smo nadzirali gorenje saj v dimni tuljavi, pogasili in začasno sanirali približno kvadratni meter goreče izolacije na fasadi večstanovanjskega objekta, ter izvedli pregled s termovizijsko kamero. Na lokaciji je bila prisotna tudi dimnikarska služba.

Preberi več

Ob 17:45 smo gasilci PGD Pivka v Pivki s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja. Pomoč je potrebovala invalidna oseba.

Preberi več

Ob 00.40 so na Kolodvorski cesti v Pivki, v večstanovanjski stavbi zaznali močen vonj po nafti. Gasilci PGD Pivka smo pregledali in prezračili prostor kurilnice.

Preberi več

Ob 10:35 smo gasilci PGD Pivka v Petelinjah v občini Pivka na parkirišču pred lokalom z absorbentom posuli večji oljni madež.

Preberi več

Ob 18.00 smo v Narinu, občina Pivka, gasilci PGD Pivka uničili in odstranili dve sršenji gnezdi, ki sta bili na podstrešju objekta.

Preberi več

Ob 7.35 je v naselju Kal, občina Pivka, meteorna voda zalila jašek na dvorišču. Okoli 100 litrov vode smo iz jaška prečrpali gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 4.36 je na Reški cesti v Prestranku, občina Postojna, zagorel objekt v velikosti 1500 kvadratnih metrov ter razna krama poleg objekta na površini okoli 180 kvadratnih metrov. Požar smo gasili gasilci PGD Slavina, Postojna, Studenec, Hruševje, Veliko Ubeljsko, Razdrto, Šmihel-Landol, Pivka, Ilirska Bistrica in ZGRS Sežana. Na kraju je bila tudi policija in pristojne službe inšpektorata za varstvo pred naravnimi in drugimi nesrečami.

Preberi več

Ob 19.20 smo v Ribnici, občina Pivka, gasilci PGD Pivka uničili in odstranili dve večji sršenji gnezdi, ki so se nahajali v skladišču manjšega proizvodnega podjetja.

Preberi več

Ob 16.10 smo na Kalu v občini Pivka, gasilci PGD Pivka odstranili sršenje gnezdo z objekta.

Preberi več

Ob 17.37 smo na Kalu v občini Pivka, gasilci PGD Pivka odstranili dve sršenji gnezdi iz pomožnega objekta.

Preberi več

Ob 23.24 je v lesno predelovalnem podjetju na Snežniški cesti v Pivki zagorela komora mlina za izdelavo peletov. Večji požar smo omejili in pogasili gasilci PGD Pivka, Zagorje, Košana in Postojna. V gašenju je sodelovalo 49 gasilcev. Materialna škoda ni znana. O požaru so bile obveščene vse pristojne službe.

Preberi več

Ob 19.03 sta na regionalni cesti med Pivko in Ribnici, pri križišču za Malo Pristavo, občina Pivka, trčili osebno in motorno vozilo. Gasilci PGD Postojna in PGD Pivka smo protipožarno in prometno zavarovali mesto trčenja in nudili pomoč reševalcem pri oskrbi ter prenosu poškodovanega motorista.

Preberi več

Ob 9.19 je zagorelo na divjem odlagališču odpadkov nad vasjo Trnje, občina Pivka. Požar odpadnega materiala in vej na površini okoli 150 kvadratnih metrov smo pogasili gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 20 uri smo gasilci PGD Pivka in Postojna s pomočjo avto lestve odstranili sršenje gnezdo izpod napušča v tretjem nadstropju večstanovanjskega bloka v Pivki.

Preberi več

Ob 7:14 smo v Pivki, gasilci PGD Pivka, na zahtevo policije s tehničnim posegom odprli vrata osebnega vozila.

Preberi več

Ob 8.57 je pri naselju Selce, občina Pivka, zagorela ročna motorna kosilnica na nitko. Požar smo pogasili gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 1.21 smo prejeli poziv, da je v vasi Narin v občini Pivka stanovanje v dimu. Na poziv se je odzvalo 13 gasilcev. Pred izvozom pa smo prejeli preklic intervencije.

Preberi več

Gasilci PGD Pivka so z pomočjo lestve rešili obtičano muco iz stanovanjske hiše v naselju Petelinje, občina Pivka ter jo predali lastnikom.

Preberi več

Ob 19.32 smo prejeli poziv, da se je zgodila prometna nesreča v naselju Suhorje, občina Pivka. Posredovali smo gasilci PGD Pivka in PGD Postojna, ki smo ugotovili da ima voznik osebnega avtomobila zdravstvene težave in da ni prišlo do prometne nesreče.

Preberi več

Ob 10.26 je na divjem odlagališču odpadkov nad Trnjem, občina Pivka, tlelo žaganje. Gasilci PGD Pivka smo požar na površini okoli 5 kvadratnih metrov pogasili.

Preberi več

Ob 13.20 je zagorelo v naravi pri tovarni krmil pri Neverkah. Gasilci PGD Košana in PGD Pivka smo pogasili gorečo podrast in mešan gozd na površini dveh hektarjev. Gorelo je na težko dostopnem in zahtevnem terenu. Vzrok požara je bil udar strele.

Preberi več

Ob 20.52 je v bližini naselja Selce, občina Pivka, gorelo v naravnem okolju. Gasilci PGD Pivka smo pogasili manjši požar na površini okrog petdeset kvadratnih metrov, ki je nastal kot posledica nenadzorovanega kurjenja starega sena in suhih vej. Požarišče smo preventivno obilneje zalili.

Preberi več

Ob 14.09 je v bližini naselja Slovenska vas, občina Pivka, mimoidoči opazili obnemoglega telička, ki je obtičal v blatu ob kalu na pašniku. Gasilci PGD Pivka smo žival s tehničnim posegom izvlekli ter jo predali lastniku v nadaljnjo oskrbo.

Preberi več

Ob 15.00 se je v naselju Palčje, občina Pivka, kadilo iz garaže v kateri je bil parkiran traktor. Lastnik je do prihoda gasilcev PGD Palčje in PGD Pivka ugotovil, da gre za tehnično okvaro na traktorju katero je sam odklonil. Gasilci smo prezračili prostor ter preventivno s termo kamero pregledali delovni stroj.

Preberi več

Ob 21:20 je ekipa NMP Postojna potrebovala pomoč prvih posredovalcev pri reanimaciji obolele osebe v Trnju v občini Pivka. Posredovali smo gasilci PGD Pivka in en član AED ekipe Trnje. Kljub hitri pomoči prvih posredovalcev in ekipe NMP je oseba preminula.

Preberi več

Ob 2.38 je na Postojnski cesti v Pivki zagorel zapuščen večstanovanjski objekt. Posredovali smo gasilci PGD Pivka in PGD Postojna, ki smo pogasili požar v objektu, pregledali ostrešje z termovizijsko kamero in preiskali objekt.

Preberi več

Ob 20.38 je v bližini naselja Velika Pristava, občina Pivka, gorelo trava. Gasilci PGD Pivka smo pogasili in izdatno zalili približno 100 kvadratnih metrov goreče travnate površine.

Preberi več

Ob 20.00 je med naseljem Trnje in Slovensko vasjo, občina Pivka, zagorela trava in grmičevje. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki smo pogasili gorečo travo in grmičevje na površini približno sto kvadratnih metrov.

Preberi več

Ob 8.01 je pri naselju Kal, občina Pivka, gorel lesen drog električnega omrežja. Gasilci PGD Pivka smo požar na drogu pogasili.

Preberi več

Ob 5.49 se je na cesti Kal–Neverke, občina Pivka, osebno vozilo zaletelo v drevo. Posredovali smo gasilci PGD Postojna in PGD Pivka, ki smo zavarovali kraj dogodka, poškodovanemu vozniku nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Postojna, odklopili akumulator ter z vpojnim sredstvom posuli razlite tekočine. Poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v UKC Ljubljana.

Preberi več

Ob 18.11 so na Kolodvorski cesti, občina Pivka, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Pivka smo s termovizijsko kamero pregledali dimno tuljavo in jo očistili. Lastniku smo odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Preberi več

Ob 18.58 je v naselju Nadanje Selo, občina Pivka, občan zaznal vonj po plinu. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, pregledali stanovanjsko hišo, vendar niso odkrili posebnosti.

Preberi več

Ob 6.52 je v Snežniški ulici v Pivki gorel komunalni zabojnik za odpadke. Požar smo pogasili gasilci iz PGD Pivka. Zabojnik je uničen.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk