Ob 16.41 je blizu naselja Zagorje, občina Pivka, v prometni nesreči z udeležbo treh vozil, eno od teh, kombinirano, zapeljalo v obcestni jarek. Posredovali smo gasilci PGD Pivka in PGD Zagorje. Izvajali smo prometno in požarno varovanje, odklopili akumulator ter nudili pomoč reševalcem NMP Postojna. Poškodovali sta se dve osebi, vendar je bila le ena prepeljana v UKC, druga je zdravstveno pomoč odklonila.

Preberi več

Ob 10.13 je na Kolodvorski cesti v Pivki gorelo v plastičnem zabojniku za odpadke. Požar smo pogasili gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 15.15 je v Pivki, občina Pivka, zagorelo v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Pivka smo dimniški požar pogasili.

Preberi več

Ob 11.47 je pri Petelinjskem jezeru v občini Pivka zagorelo v naravi. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, PGD Postojna, PGD Slavina, PGD Zagorje in PGD Košana. Pogasili so požar na površini 3 hektare. Pogorel je borov gozd in grmovje.

Preberi več

Ob 14.44 sta med naseljema Prestranek in Selce, občina Postojna, trčili osebni vozili. V nesreči je ena oseba izgubila življenje, pet oseb pa se je poškodovalo. Gasilci PGD Postojna in PGD Pivka smo nudili pomoč reševalcem, vršili prometno in požarno varovanje, odklopili akumulatorja na osebnih vozilih, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine, ter opravili tehnični poseg. Reševalci NMP Postojna so oskrbeli pet oseb, od tega so štiri prepeljali v ljubljanski klinični center.

Preberi več

Ob 6.50 smo s centra za obveščanje dobili poziv, da je potrebna dodatna pomoč, na požarišču ob železniški progi v Prešnici. Na kraj dogodka so odšla vsa gasilska društva v občini Pivka. PGD Pivka je odšla na kraj z enim vozilom 4 gasilci, PGD Košana eno vozilo 2 gasilca, PGD Palčje eno vozilo 3 gasilci in PGD Zagorje eno vozilo 2 gasilca.

Preberi več

Ob 19.45 so pri naselju Gradec, občina Pivka, na divjem odlagališču gorele posode z neznano snovjo. Požar smo pogasili gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 18.35 smo gasilci PGD Pivka pogasili približno 10 kvadratnih metrov travnate površine v bližini naselja Parje v občini Pivka.

Preberi več

V torek 13.4.2011 popoldne se je tovornjaku med Parjami in Radohovo vasjo odprla stranica kesona. Po cestišču so se raztresle tropine. Gasilci PGD Pivka smo z GVC 24/50 oprali cestišče.

Preberi več

Ob 15.51 so na relaciji Prestranek - Pivka v občini Pivka goreli železniški pragovi. Goreče pragove so pogasili delavci slovenskih železnic in gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 18.45 smo bili s centra za obveščanje obveščeni o požaru pri Slovenski vasi. Intervencija ni bila potrebna, saj je šlo za nadzirano kurjenje.

Preberi več

Ob 19.40 je v vasi Trnje, občina Pivka, zagorelo grmičevje in podrast. Požar na površini 20 kvadratnih, metrov smo pogasili gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 17.34 smo v Pivki gasilci PGD Pivka posredovali na požaru objekta. Požar so pričeli gasiti občani, gasilci pa smo požar dokončno pogasili. V požaru je zgorel del ostrešja starejšega zapuščenega objekta. Posredovalo je 15 gasilcev; dve vozili GVGP-1, GVC 16/25 in GVC 24/50. Na kraju dogodka so bili tudi policisti.

Preberi več

Ob 13.15 je nad vasjo Gornja Košana, občina Pivka, zaradi napake na električnem daljnovodu zagorelo grmičevje. Požar na površini okrog dveh hektarov so pogasili gasilci PGD Pivka, Postojna, Košana, Palčje in Zagorje. Požarišče si je ogledala tudi policija.

Preberi več

Ob 11.30 je prišlo do ponovnega vžiga ob železniški progi nad Kalom v občini Pivka. Požare na večjih lokacijah smo pogasili gasilci PGD Pivka, Postojna, Košana in Zagorje.

Preberi več

Ob 13.19 je nad naseljem Kal v občini Pivka, ob železniški progi na več mestih zagorela suha trava in grmičevje. Požare smo pogasili gasilci PGD Pivka, Košana, Palčje, Slavina, Zagorje, Postojna, Studenec in Studeno na površini 12 hektarjev. Gašenje je oteževal zelo težko dostopen teren. Gasilci PGD Pivka in PGD Košana smo varovali pogorišče pred morebitnim ponovnim vžigom do 24 ure.

Preberi več

Ob 11.15 smo gasilci PGD Pivka s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjske hiše Pod nasipom v Pivki in pomagali nemočni osebi.

Preberi več

Ob 15.44 je trčilo osebno vozilo v steber pri tovarni Javor v Pivki. Aktivirani smo bili gasilci PGD Pivka. Zavarovali smo kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu, usmerjali promet, ter posuli iztekle motorne tekočine z vpojnimi sredstvi.

Preberi več

Ob 22.14 smo gasilci PGD Pivka s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja na Javorniški cesti v Pivki, v katerem je bila obolela oseba.

Preberi več

Ob 17.33 je pri starem kamnolomu na Vremščici, občina Pivka, občan našel osem plastenk z neznano, smrdečo snovjo. Gasilci PGD Pivka in PGD Postojna smo na kraju dogodka pregledali najdbo ter ugotovili, da ni prišlo do iztekanja in onesnaženja okolja, zaradi česar intervencija ni bila potrebna. Postopke v zvezi z najdbo je prevzela policija.

Preberi več

Ob 11.56 smo gasilci PGD Pivka posredovali na požarih ob železniški progi Pivka - Postojna, v občini Pivka. Zagorela je trava na treh lokacijah, v skupni površini 2000 kvadratnih metrov. Gašenje nam je otežil težak dostop z vozilo do ognja.

Preberi več

Ob 18.30 je zagorela suha trava na šestih lokacijah ob železniški progi Dolnja Košana – Pivka v občini Pivka. Požare na površini okoli dveh hektarjev smo pogasili gasilci PGD Košana, Pivka in Zagorje.

Preberi več

Nekaj pred 18 uro se je zgodila delovna nesreča. Pri spravilu lesa je drevo poškodovalo sekača. Posredovala je enota NMP in gasilci PGD Pivka, ki smo zaradi težko dostopnega terena pomagali reševalcem pri prenosu poškodovane osebo do helikopterja nujne medicinske pomoči, ki je poškodovano osebo odpeljal v UKC Ljubljana.

Preberi več

Ob 12.13 je v naselju Gradec v občini Pivka na strehi gospodarskega poslopja zgorelo okoli 4 kvadratne metre strehe. Požar smo pogasili gasilci PGD Pivka, PGD Slavina in PGD Postojna.

Preberi več

Ob 16.55 je zagorelo nad vasjo Stara Sušica, ob gozdni cesti v smeri proti Bujam v občini Pivka. Gasilci PGD Košana in PGD Pivka smo pogasili okoli pol hektara listnatega gozda.

Preberi več

Ob 11.11 je zagorelo na strelišču Bač v občini Ilirska Bistrica zaradi izvajanja streljanja pripadnikov SV. Požar so pogasili gasilci iz vseh društev Gasilske zveze Ilirska Bistrica, ter gasilci PGD Zagorje, PGD Palčje, PGD Pivka, PGD Studenec, PGD Komen, PGD Postojna in gasilci ZGRS Sežana. Pri gašenju je sodeloval tudi helikopter Slovenske vojske. Zgorela je trava, grmičevje in posamezni bori na površini 200 hektarov.
Ob 12.01 je zaradi aktivnosti SV zagorelo na vojaškem vadbišču Poček v občini Postojna. Požar so pogasili gasilci PGD Postojna, Slavina, Razdrto, Studeno in Šmihel-Landol, Pivka in Hruševje. Pri gašenju je sodeloval tudi helikopter SV. Gorela je trava in podrast na površini 60 hektarov.

Preberi več

Ob 21.10 so v vasi Narin, občina Pivka, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Pivka smo pogasili goreče saje ter pregledali dimnik.

Preberi več

Ob 18.48 je zagorela suha trava ob železniški progi pri Pivka. Gasilci PGD Pivka smo požar, ki je zajel 50 kvadratnih metrov suhe trave pogasili.

Preberi več

Ob 12.34 je zagorelo na vojaškem strelišču pri naselju Bač v občini Ilirska Bistrica. Požar, ki je zajel 150 hektarjev trave, grmičevja in borovcev smo pogasili gasilci PGD: Knežak, Koritnice, Zagorje, Palčje, Pivka, Ilirska Bistrica, Vrbovo, Podgora - Podgraje, Podgrad in Jelšane.

Preberi več

Ob 10.28 je pri vasi Trnje v občini Pivka zagorela suha trava. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki smo požar na površini 2500 kvadratnih metrov pogasili.

Preberi več

Ob 19.08 so na Postojnski cesti v Pivki zagorele saje v dimniku večstanovanjske zgradbe. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki smo dimnik očistili in ga pregledali.

Preberi več

Ob 13.20 smo gasilci PGD Pivka v Mali Pristavi v občini Pivka, popravili del ostrešja, katerega je odnesla močna burja.

Preberi več

Ob 14.10 je zagorelo v dimniku stanovanjskega bloka na Snežniški cest v Pivki. Gasilci smo požar pogasili, dimnik očistili, ter ga temeljito pregledali.

Preberi več

Nekaj pred 20 uro smo bili s centra za obveščanje dobili poziv o dimniškem požaru v Pivki. Gasilci PGD Pivka smo dimnik očistili in temeljito pregledali.

Preberi več

Ob 14.53 je zagorel travnik v Selcah v občini Pivka. Gasilci PGD Pivka smo požar, na 1000 kvadratnih metrih pogasili. 

Preberi več

Nekaj pred 9. uro dopoldan, smo posredovali gasilci PGD Pivka v pivški kinodvorani na Prečni ulici v Pivki, kjer je pregorel elektromotor za premikanje zaves. Gasilci smo,zaradi vonja po ožganem kinodvorano prezračili.

Preberi več

Ob 15.14 je ob železniški progi Pivka-Košana v občini Pivka vlak povzročil več požarov. Gorelo je grmičevje in trava ob železniški progi v dolžini 4 kilometrov. Posredovali smo gasilci PGD Pivka in PGD Košana, ki smo požare na 6 krajih, v skupni površini 1500 kvadratnih metrov pogasili.

Preberi več

Ob 15.01 smo v Kolodvorski ulici v Pivki, gasilci PGD Pivka s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, kjer se je nahajala onemogla oseba. Gasilci smo pomagali reševalcem pri oskrbi in prenosu onemogle osebe v reševalno vozilo.

Preberi več

Ob 9.46 je zagorelo ostrešje stanovanjske hiše v Bujah. Pred prihodom gasilcev, so požar omejili domačini. Zgorelo je ostrešje ob dimniku. Domačini so ob hitrem gašenju, pred prihodom gasilcev preprečili, da bi se požar razširil na preostali del ostrešja. Gasilci PGD Pivka, Postojna in Košana smo požar dokončno pogasili, ter pregledali objekt.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk